Matematik

TI-89: x=@9 som svar på solve

03. januar 2012 af foruma (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieport

Jeg har lavet en solve - hvilken er egentlig ligemeget - og har fået som svar:

x=-(2*@9-@10-7)/5.

Jeg ved at der er en "opskrift" for at bestemme @, men kan ikke huske hvilken.

Kan i hjælpe?

Anita

 


Skriv et svar til: TI-89: x=@9 som svar på solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.