Fysik

godkend Udregning og resultat (hjælp haster lille opgave)

04. januar 2012 af natasjah (Slettet)

svar til opgave a ) 5 * 10^5 / 1050 * 10 = 47,6 m 

 

svar til opgave b)  

(FORMEL) F = p*A

F = 5 * 10^5 N/m^2 * 300 = 1,5 * 10^8 N

 

Kan disse udregninger passe ?

 

Vedhæftet fil: Assignment-Submarine.docx

Skriv et svar til: godkend Udregning og resultat (hjælp haster lille opgave)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.