Matematik

små mellemregninger

09. januar 2012 af 123434 (Slettet)

F.eks en pyramide har en højde på 9cm og et grundfladeareal på 3cm^2

Er det rigtigt at skrive 9cm*3cm^2*1/3=9cm^3

Altså mere om enhederne er anvendt rigtigt

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2012 af mathon

                      
                   V = (1/3)·h·G = (1/3)·(9 cm)·(3 cm2) = (1/3)·9·3 cm1+2 = 9 cm3


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. januar 2012 af KaptajnDiller (Slettet)

Ja, det er det. Højen er en længde, grundefladen er et areal og resultatet er et rumfang.

Evt. tilføj "V = " inden så du fortæller hvad du regner ud:

V = 9cm*3cm^2*1/3=9cm^3


Svar #3
09. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: små mellemregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.