Kemi

OT

12. januar 2012 af qweqwe (Slettet)

Hvordan finder jeg OT for S2O32-

Jeg vil mene, at den er +4


Svar #1
12. januar 2012 af qweqwe (Slettet)

OT er +2, for hvert S

det er fordi vi har 2 af dem


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2012 af mathon

 

                                    +2
                                     S2O32-

summen af de i molekylet indgående grundstoffers oxidationstrin, skal være lig med ladningen udadtil:

                     2·x + 3·(-2) = -2

                     x + 3·(-1) = -1

                     x = -1 - (-3)

                     x = -1 + 3

                     x = 2


Skriv et svar til: OT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.