Matematik

Angiv en parameterfremstilling for x=3

13. januar 2012 af Olufs (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey guys.. Fik en opgave hvor jeg skulle "angiv en parameterfremstilling for hver af linjerne"

En af disse linjer er så x=3, men hvordan jeg angiver parameterfremstillingen for den aner jeg ikke.. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2012 af Duffy

(x,y) = (3,t)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2012 af SuneChr

# 0  Enten har du ikke læst foregående tråd, du oprettede, eller også forstår du ikke, hvad der udførligt blev skrevet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du skulle have læst den hjælp du fik lige før i din anden tråd, hvor du havde en parameterfremstilling for linien x = 2 .

Jeg er helt enig med #2 her.


Svar #4
13. januar 2012 af Olufs (Slettet)

Yeah, er virkelig træt i hovedet nu, så forståede det ikke. Men kan godt forstå det nu, hvor jeg har fået hjælp til at gå den anden vej..


Svar #5
13. januar 2012 af Olufs (Slettet)

Altså jeg forventede heller ikke at i gav mig svaret direkte.. jeg havde bare brug for at forstå hvordan man kan finde en parameterfremstilling for en linje , uden at den pågældene har en y-værdi. Men, tak for svaret alligevel - forstod det helt forkert før..


Skriv et svar til: Angiv en parameterfremstilling for x=3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.