Matematik

Væksthastighed og differentialregning

14. januar 2012 af MathildeZ (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg har en opgave hvor jeg skal finde en bils hastighed efter 10 sek, jeg kender strækningen bilen har rullet efter 10 sekunder nemlig 25 meter og jeg ved at accelerationen er 0,50 m/s^2 og at funktionen s=f(t)=0,25*t^2 gælder.

Hvordan løser jeg opgaven?

Hilsen

Mathilde


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at v(t) = f'(t) . Indsæt t = 10s i udtrykket.


Skriv et svar til: Væksthastighed og differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.