Matematik

differentialregning.

14. januar 2012 af Gül03 (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x) = 4 √x - ½x^2    

= f ' (x) = 4 (1/(2√x)) - 1

 

er det rigtigt differentieret?

Håber der er nogen der kan hjælpe :(( hader differentialregning.


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke rigtigt differentieret. Det sidste led i funktionen f er ikke korrekt differentieret.

Benyt (xn)' = n·xn-1 for n = 2 .


Skriv et svar til: differentialregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.