Matematik

Trekant areal

16. januar 2012 af matematiklytter (Slettet)

Hej.

Vinkel c er 90 grader.

a) Siden a = 7,22 og siden c = 8,28

b) Siden b = 1,98 og siden c = 4,95

Beregn trekantens areal

 

På forhånd tak - nogle som har et forslag til disse opgaver?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2012 af peter lind

Find manglende side ved hjælp af pytagoras. A = ½*a*b


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. januar 2012 af mathon

a)
           b  = √(c2 - a2)

           T = (1/2)·a·b

b)
           a  = √(c2 - b2)

           T = (1/2)·a·b


Skriv et svar til: Trekant areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.