Kemi

HJÆLP !

16. januar 2012 af Sannejensen73 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vi har lavet et forsøg med lighergas og jeg skal finde molarmassen og dermed sammensætningen af gassen i en lighter.

Indtil videre har jeg beregnet molarmassen:

 

m=0,41g

n= (p*V)/(R*T)=(1,025Bar*0,2L)/(0,0831 (L*bar)/(mol*K) 293K)= 0,008419479 mol

M=m/n


M= 0,41g/0,008419479 mol= 48,69659987274747 g/mol

 

Hvordan finder jeg nu ud af sammensætningen af gassen i lighteren ud fra mit resultat?


Skriv et svar til: HJÆLP !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.