Matematik

Diff. ligning

18. januar 2012 af Quijote (Slettet)

Find løsningen til diff. ligningen

dy/dt = y(t)*/y(t)-1)*(y(t)+1)  som opfylder y(0) = 1

Hvad skal jeg gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af PeterValberg

Check lige én gang mere, om diff.ligningen faktisk ser ud, som du har skrevet den ned :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
18. januar 2012 af Quijote (Slettet)

Det gør den selvfølgelig ikke :)

Her er den rigtige:

dy/dt = y(t)(y(t)-1)(y(t)+1)

 


Skriv et svar til: Diff. ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.