Matematik

Forskrift

18. januar 2012 af kamillate (Slettet)

Jeg har ikke løst en lignende opgave før, så jeg ved ikke hvordan den skal løses. Jeg vil gerne have hjælp til, hvad jeg skal starte med at gøre? Filen er vedhæftet

Vedhæftet fil: yx.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad skal du have hjælp til her?? Den fik du jo løst i din anden tråd.


Svar #2
18. januar 2012 af kamillate (Slettet)

anden tråd?

nej den har jeg ikke fået hjælp til?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så læs lige, hvad du har vedlagt.


Svar #4
18. januar 2012 af kamillate (Slettet)

sorry

den kommer her

Vedhæftet fil:yx.docx

Svar #5
18. januar 2012 af kamillate (Slettet)

mit bud:

∫ 1 + tan2(y) dy = ∫ 1/√x dx = ∫2√x dx

tan(y) = 4/3  x3/2 +  k

y = tan-1 (4/3 x3/2 + k)

er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Nej ikke helt.

Det bliver jo

tan(y) = 2·√x + k , så

y = tan-1(2·√x + k)


Svar #7
19. januar 2012 af kamillate (Slettet)

∫ 1 + tan2(y) dy = ∫ 1/√x dx 

tan(y) = 2·√x + k 

y = tan-1(2·√x + k)

sådan?


Svar #8
19. januar 2012 af kamillate (Slettet)

Jeg har løst resten opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ja, det fremgik jo af #6.


Skriv et svar til: Forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.