Matematik

Toppunkt

20. januar 2012 af kasper300 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem toppunkt, eventuelle nulpunkter, fortegnsvariation, monotoninervaller og værdimængde for følgende og tegn graferne:

a) f(x)=3x i 2+4x+1


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Skriv formler lidt mere klart:

f(x) = 3x2 + 4x + 1

Benyt toppunktsformlen for parabelens toppunkt.

Løs ligningen f(x) = 0.

Bestem nulpunkter og fortegnsvariation for f'(x).


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. januar 2012 af mathon

     for din egen skyld
     repeter
                  

 

 


Skriv et svar til: Toppunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.