Matematik

Væksthastighed, differentialregning

22. januar 2012 af pgjSG (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg har brug for hjælp til lidt matematik:

Funktionen nedenfor angiver hvordan en variabel y ændrer sig som funktion af tiden t. Bestem væksthastigheden til tiden t og til tiden 20.

a. y=f(t)=5,7+3,2e^-0,051t


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2012 af mathon

 

          y ' = f '(t) = 3,2·e-0,051·t (-0,051·t) '  =  3,2·e-0,051·t · (-0,051)  =  -0,1632·e-0,051·t

 

                 f '(20) =  -0,1632·e-0,051·20


Skriv et svar til: Væksthastighed, differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.