Matematik

Forvirret....

22. januar 2012 af Milla97 (Slettet)

Hejsa.

Jeg har et spørgsmål???

En mursten har længden 22,,8cm, bredden 10,8cm og højden 5,4cm

Beregn murstenens rumfang=629,856cm3

En sådan mursten vejer=2,3kg.

Men problemet er hvordan beregner man murstenens massefylde og hvordan finder man målestokforholdet på murstenen, håber I kan hjælpe 


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Massefylden er massen divideret med rumfanget.

Målestoksforholdet er (længden på tegningen) divideret med (samme objekts længde i virkeligheden)


Svar #2
22. januar 2012 af Milla97 (Slettet)

Så massefylden er= 2,3kg%629,856cm3(rumfang9? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja. det skal så regnes ud og omregnes til passende enheder.


Svar #4
22. januar 2012 af Milla97 (Slettet)

Undskyld.... Har regnet rumfanget forkert ud det er 1329,696cm3, men er det ikke 2,3kg%1329,696cm3=massefylde???


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Jo, det er massen divideret med rumfanget, som skrevet i #1.


Svar #6
22. januar 2012 af Milla97 (Slettet)

Tusind tak! Fortsat God aften :-)


Skriv et svar til: Forvirret....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.