Matematik

Hjælp

23. januar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Er der nogle herinde, som ved eller har lavet denne: Hvordan man fra en hat med numrene fra 1-20 trækkes et nummer?

Hvad er sandsyndligheden for at trækkeetlige nummer ?

Hvader sansyndeligheden for, at det er et nummer,der er mindre end 15

Jeg ville blive ekstrem glad hvis du kunne hjælpe mig med den! (:

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2012 af PeterValberg

sandsynligheden for et udfald (P) = antal gunstige divideret med antal mulige

Lige tal mellem 1 og 20:

2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20   (10 mulige)

Antal mulige tal, der kan trækkes er jo 20, så sandsynligheden for et lige tal:

P(lige) = 10/20 = 1/2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
23. januar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Tak Peter! Kunne du evt hjælpe mig med 2 ekstra opgaver? (:

100 pund koster 1089 kr (danske kroner).

Hvor mange pund kan man få for 2178kr?

(:


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.