Matematik

Matematik :S

23. januar 2012 af hejhej456 (Slettet)

Funktionen f(x)=b * xa   opfylder at

f(2)=2 og f(4)=16

Bestem tallene a og b

 

Hvordan finder man a og b, når man ikke kender to punkter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2012 af nielsenHTX

du kender jo lige præcis 2 punkter...

f(2)=2 er punktet (2,2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Du kender tu punkter  (2,2) og (4,16)


Svar #3
23. januar 2012 af hejhej456 (Slettet)

Nu er jeg med, tusind tak :)


Skriv et svar til: Matematik :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.