Matematik

Opgave: bestem f'(x).

23. januar 2012 af Fanniii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har lidt problemer med denne opgave. Den er uden hjælpemidler, så jeg har ikke mulighed for at bruge TI-Interactive.

Opgaven:

En funktion f er givet ved f(x) = 1/3 * x3 + e4 x 

Bestem f'(x).

Har virkelig brug for jeres hjælp. :D

 

Mvh. Kristina.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2012 af Tyrael (Slettet)

f'(x) = x2+4e4x


Svar #2
23. januar 2012 af Fanniii (Slettet)

Tak. Metode? (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2012 af nielsenHTX

#1 gik nok lige hurtigt nok

f '(x)= x2+ 4e4x

der brugs

(xn)'=nxn-1 og (e4x) er en sammensat funktion

(e4x)'=e4x (4x)'=4e4x


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2012 af Tyrael (Slettet)

Se #3 for metoden.
 


Svar #5
23. januar 2012 af Fanniii (Slettet)

Tak, nielsenHTX. :)


Skriv et svar til: Opgave: bestem f'(x).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.