Matematik

en ligning

24. januar 2012 af nini66 (Slettet)

 3x – 2 (2x - 4) = x + 6 


 3x-4x+8=x+6


  -1x+8=x+6


2=2x

2/2=2x/2

er denne ligning løst rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2012 af NejTilSvampe

Ja, men som regel vil man gerne have facit angivet i form af 

x = ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2012 af mette48 (Slettet)

Prøv at indsætte 1 i stedet for x i den oprindelige ligning og regn de to sider ud hver for sig. Får du samme resultat på begge sider er løsningen rigtig

Skriv et svar til: en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.