Matematik

Nulpunkter i maxima

24. januar 2012 af matematikNooben (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har lidt problemer med maxima, skal finde 0punkter for e^2x-2e^x, men maxima kan ikke regne den ud, nogen som ved hvad jeg gør forkert.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det drejer sig om at løse ligningen

e2x - 2ex = 0 , dvs

ex·(ex - 2) = 0 eller

ex = 2


Svar #2
24. januar 2012 af matematikNooben (Slettet)

Tak;) 

Får 0punkterne til -1 og +1 , men min graf siger der kun er et nulpunkt omkring 0,7?


Svar #3
24. januar 2012 af matematikNooben (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Løsningen til ex = 2 er jo x = ln(2) .


Skriv et svar til: Nulpunkter i maxima

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.