Matematik

Bestem DM(f)

30. januar 2012 af Princekiks (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Har fået til opgaven

f(x) = ln(x)2 + 4 ln(x)

Og jeg skal starte med at bestemme DM(f)

Problemet er jeg overhovedet ikke kan huske hvordan jeg finder den


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2012 af AskTheAfghan

Hvad med at læse din bog om det?

f(x) = ln(x)2 + 4 ln(x) = ln(x)2 + ln(x4)


Skriv et svar til: Bestem DM(f)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.