Matematik

Eksponentiel funktion// f(2) = 1 , f(2) = 12

31. januar 2012 af nann376b (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle!
Der er opgivet at en eksponentiel funktion gælder f(1) = 2 , f(2) = 12
Bestem f(7) og f(-2)
Bestem fordoblingdkonstanten for f
Håber nogle kan hjælpe, mvh. Nanna


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2012 af mathon

                                f(2) = 1 , f(2) = 9       er det rene vrøvl
som ville betyde
                               9/1 = a0 = 1               som er en absurditet

                              

 


Svar #2
31. januar 2012 af nann376b (Slettet)

Hov, kom til at skrive forkert, det skulle selvfølgelig stå f(2) = 12.


Svar #3
31. januar 2012 af nann376b (Slettet)

og f(1) = 2


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion// f(2) = 1 , f(2) = 12

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.