Almen studieforberedelse (AT)

AT eksamen 2012 - Katastrofen.

31. januar 2012 af Lalaith (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Som alle andre 3.g'ere skal der jo skrives AT opgave meget snart. Emnet er, som de fleste nok ved, Katastrofen - årsager og konsekvenser. Selve opgave lyder således:

"Du skal vælge en sag, hvor en bestemt katastrofe spiller en væsentlig rolle.

Du skal udarbejde en problemformulering samt en synopsis, hvor den valgte katastrofe, dens årsager og/eller konsekvenser belyses.

Som et led i din fremstilling af den valgte sag skal du gøre rede for din brug af begrebet katastrofe og begrunde dit valg af materiale.

Du skal anvende viden og metoder fra to fag. Det ene fag skal være på mindst B-niveau. De to fag skal være fra hvert sit hovedområde."

 

Nu har jeg den "nye" linje med matematik, bioteknologi og fysik (har også spansk) og begyndte straks at tænke over, hvilke katastrofer man kan tale om, hvis man vælger bioteknologi som det ene fag. Jeg er ret sikker på, at der er andre der tænker det samme.

Jeg tænkte på noget omkring biologiske våben (men det er ikke helt bioteknologi - mere biologi) og sygdomme der har udryddet befolkningsgrupper (f.eks. i Sydamerika da spanierne koloniserede) - Men igen, det er mere biologiorienteret og det er det, som er det svære ved bioteknologien.

Er der nogen af jer, som har bioteknologi (eller kombi af nogle af de andre fag) der har nogle forslag eller idéer til det?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2012 af Blicca (Slettet)

Hej jeg har selv bioteknologi på 2 år, og ser bestem ikke frem til AT eksamen. Men tænkte på om jeg kunne få lov at se din opgave, som lidt inspiration til måske at vælge Biotek, når jeg kommer så langt?


Skriv et svar til: AT eksamen 2012 - Katastrofen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.