Matematik

En bankkonto tilskriver renter 2% p.a..

31. januar 2012 af NicolineC (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey guys. Håber i kan hjælpe mig med følgende opgave:

 

En bankkonto tilskriver renter på 2% p.a..
Der indsættes 7300 kr på kontoen.
Hvad står der på kontoen efter 15 år?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2012 af nielsenHTX

kn=7300(1+0.02)15


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2012 af SuneChr

7300·1,0215


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2012 af PeterValberg

kapitalfremskrivningsformlen

Kn = K0·(1 + r)n

Kn er kapitalet efter n terminer (år i dette tilfælde)
K0 er begyndelseskapital
n er antal terminer
r er rentefoden (renten i % divideret med 100)

K15 = 7300·(1 + 0,02)15 = 7300·1,0215 = ????

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
01. februar 2012 af NicolineC (Slettet)

Tusind tak!

 


Skriv et svar til: En bankkonto tilskriver renter 2% p.a..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.