Kemi

Butan

06. februar 2012 af Julemaaaanden (Slettet)

Hvor meget vejer 2 mol butan ? C4H10


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Find molærmassen ud fra den kemiske formel, og gang så med 2.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. februar 2012 af Fingerpin (Slettet)

n = m / M

m = n * M

Mbutan= 58,12g/mol

mbutan = 2mol * 58,12g/mol = 116,24g


Svar #3
07. februar 2012 af Julemaaaanden (Slettet)

1000tak


Svar #4
07. februar 2012 af Julemaaaanden (Slettet)

Så 2 mol H2 vejer 4 gram ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: Butan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.