Teknologi

Produkt til at sikre ungdommen i byen

07. februar 2012 af cooltoschool (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

 

Jeg går på HTX og vi har emnet "ungdom og fritid". Min gruppe og jeg har valgt at gå i dybden med usikkerheden for unge når det går i byen. Til det er vi kommet op med et produkt som desværre ikke er muligt at lave.

Det produkt vi er kommet op med er en papirslip lignende et pH-papir, dog hvor det kun reagere på brugte stoffer i drugrape-stoffer.

Er der nogle af jer der har nogle idéer som vi vil kunne bruge som produkt? Gerne noget enkelt.

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. februar 2012 af MaibritG

Produktet kan faktisk laves. Vi lavede en lignende anordning som eksamensprojekt omkring "Fritid og ung- dom", hvor vi havde fokus på hvordan, det er muligt at minimere risikoen for drugrapes blandt unge kvinder under 24 år. Det kræver naturligvis at skolen vil lade Jer arbejde med formaldehyd og koncentreret svovlsyre (bruges til fremstilling af Marquis reagens, der kan påvise tilstedeværelsen af rohypnol/robbers). Men det er, som sagt, muligt, at lave Jeres løsningsforslag - eller delelementer af det. I behøver jo ikke nødvendigvis at stå med et færdigt, lovligt og fungerende produkt. 

Da det er næsten umuligt, at få fremskaffet rohypnol til test af produktet, kan I anvende sukker, hvor der sker et farveskift til mørk-brun, eller parcetamol, hvor der sker et farveskift til lyserød.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: Produkt til at sikre ungdommen i byen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.