Matematik

Bestem længde af ørred

07. februar 2012 af Saraxoxo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ved undersøgelse af ørreder i Gudenåen og Randers Fjord har man fundet følgende model for sammenhængen mellem en ørreds længde og dens vægt:
y = 0,00769*x^3,10  ,
hvor y  er længden (i cm) og x  er vægten (i gram).
 

Bestem længden af en ørred, der vejer 500 gram.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2012 af mathon

                                             y = 0,00769·x3,10

                                             y = 0,00769· 500 3,10


Skriv et svar til: Bestem længde af ørred

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.