Matematik

ligning

07. februar 2012 af prutprut (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

kan ikke komme frem til en løsning ved denne ligning: 600=0,14x2

håber der er en der kan hjælpe mig :)?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2012 af NejTilSvampe

del med 0,14 og tag kvadratroden på begge sider.

husk at der er to mulige løsninger.


Svar #2
07. februar 2012 af prutprut (Slettet)

hvad mener du med at der kan være to mulige løsninger? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. februar 2012 af NejTilSvampe

(-2)^2 = 4 

2^2 = 4 

så ligningen

x^2 = 4     har to løsninger nemmelig -2 og 2.

Samme gælder for din ligning.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.