Matematik

Help please

09. februar 2012 af 787 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

3x=2 

 

5x=11

 

12x=8 

 

hvordan kan jeg beregne de her please hjælp !!!


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Hvad er dit bud?

3x = 2 . Hvor meget skal 3-tallet ganges med, der skulle være lig med 2?


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. februar 2012 af Habiiiiiiii (Slettet)

Du skal finde et tal der gange med 3 giver 2:

Jeg er kommet frem til følgende:

x=2/3

x=11/5

x=2/3


Brugbart svar (2)

Svar #3
09. februar 2012 af YesMe (Slettet)

#2

Lad hende lige få en chance til at selv løse den ... Ellers lærer hun ikke noget af det.


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

- Det handler kort sagt om at finde et tal at dividere med på begge sider af lighedstegnet, så der kommer til at stå

x = ?


Skriv et svar til: Help please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.