Matematik

f(x) ??

11. februar 2012 af sashii
Når der står "Bestem f(2)", betyder det så at x=2, og man skal finde y? Når der står "Løs ligningen f(x) = 2", betyder det så at y=2, og man skal finde x

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. februar 2012 af SuneChr

Ja, begge er rigtige.


Svar #2
11. februar 2012 af sashii

Okay, tak :)

Skriv et svar til: f(x) ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.