Matematik

isolering af b i regneforskriften for eksponentielle sammenhæng

12. februar 2012 af 98 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg sidder med en opgave, hvor jeg skal finde regneforskrifen for en eksponentiel sammenhæng y=b*ax

jeg er kommet frem til: 10.000=b*1,1799

jeg har problemer med at isolerer b!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

b = 10000 / 1,1799


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. februar 2012 af Dontblame (Slettet)

dividér med 1,1799 på begge sider af lighedstegnet.


Skriv et svar til: isolering af b i regneforskriften for eksponentielle sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.