Matematik

F`(x) for

18. februar 2012 af ???gæt (Slettet) - Niveau: B-niveau

F(x)= -0,5x^3+12x^2+54x

Hvad bliver -0,5x^3 når man differenitiere 12x^2=24x og 54x bliver 54...


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2012 af mathon

                                   F '(x) = -(3/2)x2 + 24x + 54


Svar #2
18. februar 2012 af ???gæt (Slettet)

takker;)


Skriv et svar til: F`(x) for

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.