Matematik

Omregning

20. februar 2012 af prettygirldk (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg kan ikke huske hvordan man omregner de her :

 

a) 30 mm2 til cm2

b) 2500 cm2 til m2

c) 3,1 m2 til cm2

d) 0,4 dm2 til cm2

Kan I ikke forklare hvordan man finder ud af de her? :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2012 af mathon

                         1 mm2 = (1 mm)2 = (10-1 cm)2 = 10-2 cm2 = 0,01 cm2

                         1 cm2 = (1 cm)2 = (10-2 m)2 = 10-4 m2 = 0,0001 m2

                         1 m2 = 104 cm2 = 10000 cm2

                         1 dm2 = (1 dm)2 = (10 cm)2 = 102 cm2 = 100 cm2


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.