Matematik

Differentialregning

21. februar 2012 af 09majo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle

 

Jeg skal differentiere denne model : f(t)=2,4 * kvadratrod(t) 

 

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2012 af mathon

                                             f(t) = 2,4 · t1/2                 t ≥ 0

                                             f '(t) = 2,4   · (1/2) · t(1/2) -1  = 1,2·t(1/2) - (2/2)  = 1,2·t-(1/2)

                                             f '(t) = 1,2/√(t)                 t > 0


Svar #2
21. februar 2012 af 09majo (Slettet)

Jeg forstår det ikke helt. Kan du skrive hvad du gør?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2012 af nielsenHTX

#2 der er brugt (a*xn)'=n*axn-1  med a=2,4 og n=1/2


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.