Matematik

ligninger

22. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Hvordan regner jeg dette ud?

4*3 1//2 + 5x = -1


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2012 af Andreww (Slettet)

Det kommer an på hvad der står. 

[(4*3*1)/2]+5x = -1    ?


Svar #2
22. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Nej det står sådan:

4*3 1/2 (brøk) +5x = -1


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. februar 2012 af Andreww (Slettet)

Jeg antager at du har undladt et gangetegn melle brøken og 4*3.

4*3*(1/2)+5x = -1

6+5x = -1

5x = -7

x = -7/5


Svar #4
22. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Der er ikke et gangetegn i mellem 3 og brøkken


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er vist tale om det blandede tal 31/2 = 3 + (1/2) , så ligningen er

4·(3 + (1/2)) + 5x = -1 , dvs.

x = -3


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.