Kemi

Redoxreaktioner

22. februar 2012 af TimonOGPumba (Slettet)

Heej

Jeg skal afstemme denne redoxreaktion, som er en basisk opløsning:

Pb2+ + ClO- --> PbO2 + Cl-

Er gået i stå ved den.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2012 af mathon

                Pb2      er forkert


Svar #2
22. februar 2012 af TimonOGPumba (Slettet)

redigeret .


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2012 af mathon

 

                                  Pb2+   +   ClO-   +  2 OH-  -->   PbO2   +   Cl-   +   H2O


Svar #4
22. februar 2012 af TimonOGPumba (Slettet)

Tak

Hvad med denne? Cr2O72- + l- --> Cr3+ + l2

Jeg har svært ved at beregne oxidationstallet: Cr2O72- OT = -8

l-   OT = -1

Cr3+  OT= +3

lOT = 2

Der er noget jeg har gjort forkert, men hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2012 af mathon

                         I-   OT = -1

                        Cr3+  OT = +3

                         lOT = 0


Svar #6
22. februar 2012 af TimonOGPumba (Slettet)

Cr2O72-er oxidationstallet ikke +6 for denne ?

og ladningen for den er det ikke -14 ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. februar 2012 af mathon

se


Skriv et svar til: Redoxreaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.