Matematik

Omskriv følgende på formen a^n

27. februar 2012 af EmzM3zZ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vedhæftet spørgsmål :D 

Vedhæftet fil: Hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Hvad skal du have hjælp til?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

a)  3^4 * 3^5 * 3^-8 = 3^(4+5-8) = 3^1 = 3


b)  4V(5^2/5^3) = 4V(5^(2-3)) = (5^-1)^(1/4) = 5^(-1/4)


c)  (V(3^6))^4 = ((3^6)^½)^4 = (3^(6*½))^4 = 3^(6*½*4) = 3^12


Regneregler: a^n * a^m = a^(n+m)  og  (a^n)^m = a^(n*m)


Se i din mat.bog og lær dem - du får brug for dem!


Skriv et svar til: Omskriv følgende på formen a^n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.