Matematik
Bestem areal af M ud fra funktion?
Grafen for funktionen f(x)= (x2-1) · e-x , x ∈ R
afgrænser sammen med x-aksen en punktmængde, M.
a) Bestem arealet af M
Svar #1
28. februar 2012 af nielsenHTX
løs f(x)=0 kalder dem x1 og x2 går ud fra det er M under x-aksen...
M=x1∫x2 f(x) dx
Svar #3
28. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)
#2
x1 og x2 er rødderne i ligningen f(x) = 0 .
Eftersom f(x) ≤ 0 i det relevante område, er arealet af punktmængden da
A(M) = - x1∫x2 f(x) dx
Skriv et svar til: Bestem areal af M ud fra funktion?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
