Kemi

HÆLP!!!

02. marts 2012 af wow12 (Slettet)

Beregn ph

 

Pks værdien 6,88 

koncentrationen 2,4 * 10^-2


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2012 af Salihu (Slettet)

hvis

                                                              pKs = 6,88                               og

den formelle koncentration er         cs = 2,4*10-2 M

får du                                                    pH = ½*(pKs-log(cs))

                                                                    = ½*(6,88-log(2,4*10-2 M)) = 4,25

 


Skriv et svar til: HÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.