Matematik

Diff. regning - røringspunkt

04. marts 2012 af anne881m (Slettet) - Niveau: A-niveau

En anden funktion g er bestemt ved:

g(x) = 3x - ex

Grafen for g har en tangent t, der er parallel med tangenten til grafen for f i punktet P(-2, f(-2))

Bestem koordinatsættet til røringspunktet for t?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2012 af SuneChr

f '(- 2) = g'(x0) = 3 - ex0   Find x0  som er røringspunktets x-koordinat. Find dernæst g(x0)


Skriv et svar til: Diff. regning - røringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.