Matematik

Forskrift

05. marts 2012 af Lillozz (Slettet)

Jeg har en differentialligning dN/dt=0,82·(0,88)^t·N

Hvordan finder jeg forskriften for N(t)?

Jeg separere variablerne, så der står dN/N=0,82·(0,88)^t·dt

og hvad gør jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2012 af peter lind

Integrer på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2012 af NejTilSvampe

så integrerer du på begge sider.

∫ 1/N dN = 0,82* ∫ 0,88^t dt 


Skriv et svar til: Forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.