Matematik

Toppunkt

06. marts 2012 af howimetyourmoth3r (Slettet) - Niveau: C-niveau

K(t)=1200/1+e^5.0-0.68*t

Hvornår er væksten størst v(t)=K'(t)?

Er der nogen der hurtigt kan gennemgå det trin for trin?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Brug parenteser!!!! så det klart fremgår, hvad der skal divideres med, og hvad eksponentialfunktionen rækker over.

Differentier og løs ligningen v'(t) = 0 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2012 af PeterValberg

det er en logistisk vækst, hvor den aktuelle bæreevne M = 1200
hvilket betyder, at populationen (eller hvad det nu er) vil nærme
sig dette antal (denne størrelse)

Væksthastigheden er størst ved M/2 for denne type vækst

du skal altså bestemme det tidspunkt t, hvor K(t) = 600

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
06. marts 2012 af howimetyourmoth3r (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Toppunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.