Matematik

HHX (matematik c) andengradspolynomium

09. marts 2012 af emil372e (Slettet)

Hej kan i se om dette her er rigtigt :-D

Spørgsmål:

Opgave 2

Dækningsbidraget for en vare er givet ved funktionen D med forskriften
D(x) = x*(-x+10), x > 0;
hvor X er afsætningen

a) Bestem de to værdier af afsætningen x, der giver et dækningsbidrag på 0.

dækningsbidrag = omsætning ? variable omkostninger

Min løsning:

Bliver nulpunkt 10

er det rigtigt??

-På forhånd tak ... 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er korrekt, at x = 10 er et nulpunkt for funktionen D(x) .


Svar #2
09. marts 2012 af emil372e (Slettet)

tak :)


Svar #3
09. marts 2012 af emil372e (Slettet)

Lige et hurtigt ekstra spørgsmål :

R(x) = -x^2+500*x

- er "c" så ikke 0 ??

:-D


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2012 af YesMe (Slettet)

#3

Koefficienten af c er lig med 0, så ja.


Skriv et svar til: HHX (matematik c) andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.