Dansk

Produkt til projektopgave

10. marts 2012 af mini97 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle...

 

Vi er 2 piger som snart skla have projektuge. Vores emne er Besat og vores underemne er Skønhed.

Vores fokus punkt er hvorfor små piger gør så meget ud af sig selv som fx make up , hår osv. ( 4-13 år)

Men vi har et problem .. Vi kan ikke lige finde på et produkt , nogle kreative der kan hjælpe ?

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. marts 2012 af NaNoTecs

Jeres produkt er vel hvad i skriver om, så jeg ville nok starte med alderen og op. 

Først starte med hvordan de voksne eller ældre piger/damer påvirker de små til at gå så meget op i sit udseende. 

og derefter bare bygge det langsomt op

Idé til arbejdsspørgsmål:

Fx.  Tal fra jeres egne erfaringer...

Hvordan påvirker de forskellige miljøer de små piger?

Hvordan får de make-up bragt ind i deres liv?

Hvorfor overhovedet gå med make up?

Er det en nødvendighed at burge make-up?

Hvis det er så hvorfor?

Hvad er make up? Hvordan bliver det produceret? og hvornår blev det opfundet? Stenalderen med ansigtsmaling?

OSV. 

Håber i kunne bruge dette som inspiration. Hvis i kunne, venligst tryk brugbart svar? :)

mvh 

-Alexander Pedersen 

 

 


Svar #2
13. marts 2012 af mini97 (Slettet)

Hej Alexander

 

Tusind tak for hjælpen ! Det var meget brugbart og hjalp os godt på vej.

Men vi tænkte på om du havde nogle ideer til produktet ??

 

Håber du svare ..

 

Mvh.

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. marts 2012 af NaNoTecs

Hvad mener du med ideer til produktet? :)

I en projektopgave er der somregel et/en:

 

Synopsis = Din opgave på papir

Fremlæggelse = Hvor du fremlægger din opgave, men med et par ekstra opgaver som ikke står i din synopsis.

Process = Hvordan og hvorgodt du arbejder sammen med din veninde, og hvor hurtigt i kan få lavet opgaverne.

 

Det du ender med er vel så produktet så?

Jeg har nemlig lige haft en ''Dansk Projekt eksamen'' i 9. klasse. Jeg fik 12 og man skulle følge disse overstående trin. 

Hver af trinene tæller for 33,3 en tredigedel procent af den samlede karakter. 


Skriv et svar til: Produkt til projektopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.