Fysik

Luftmodstand - Diskussion i Rapport.

10. marts 2012 af MrEr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Min diskussion skal indeholde:

Beskriv (t,s)-grafernes forløb i relation til både vores viden om frit fald generelt og teorien for dette forsøg. Kommentér luftmodstandsgraferne – bekræftes påstanden (1)?

Påstand 1: Fluf = k * v2

Jeg har kort skrevet:
Vores graf = Konstant accelearation 
Frit fald = konstant acceleration 
At den påstand 1 bevises, da graf er linær.

samt at den ikke er nær tyngdeaccelerationen, pga. luftmodstand. 

 

Er der andet der bør nævnes? udover 


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

For at undersøge, om Påstand 1 er korrekt, skal man undersøge, om den resulterende kraft er

Fres = -mg +k·v2


Svar #2
10. marts 2012 af MrEr (Slettet)

Aha... Kan du fortæle mig hvordan det gøres? :-)


Svar #3
11. marts 2012 af MrEr (Slettet)

#1
Vil gerne refere til #2 .. hvis du self, har tid :-)


Skriv et svar til: Luftmodstand - Diskussion i Rapport.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.