Matematik

ligning

13. marts 2012 af BrainChild (Slettet)

1)  3*(4x-2)/5 = 2*(-5-x)

 

2) saml følgende udtryk på fælles brøkstreg:

5/-7= 2/x+a

 

:S

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2012 af mathon

 

      1)  
                                 3
·(4x-2) / 5 = 2·(-5-x)                               gang med 5 på begge sider


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. marts 2012 af mathon

 

                                 3·(4x-2)  = 10·(-5-x)                                gang ind i parenteserne


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.