Matematik

vinklen mellem to funktioner

16. marts 2012 af kasls (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder man vinklen mellem to funktioner. Vi har om differantialregning lige nu, så det har nok noget med der at gøre.

Funktionerne er:

f(x)=-0.014x^2+1.4x+0

g(x)=-209.105+√(215^2-(x-50)^2))  (det er en cirkelfunktion)

punkterne er (0;0) og (100;0)

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2012 af mathon

                
                                     vinklen mellem tangenternes retningsvektorer i de pågældende punkter

................

det bemærkes,
at
                    linjen y = ax + b    har retningsvektor     r = [1,a]


Skriv et svar til: vinklen mellem to funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.