Matematik

differential regning se udregning hjælp haster

20. marts 2012 af natasjah (Slettet)

f (x) = 2x^2 * (4x^2-4)^2 

y ´= 2x^2 * √4x^2-4)^2 

y´= 2x^2 * 4x^2 - 4 

skal jeg gange det første led ind i det andet led el skal j dividere de to led med hinanden for at fjerne gange tegnet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Drejer det sig om at differentiere funktionen

f(x) = 2x2 · (4x2 -4)2   ?

Benyt reglerne for differentiation af et produkt, for differentiation af en sammensat funktion, og for differentiation af en potens.

(Hvor kommer kvadratroden fra?)


Svar #2
20. marts 2012 af natasjah (Slettet)

jeg tror j ved hva j gøre forkert skal j ikke bruge produkt reglen ?? til at regne den ud. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jo, den skal også bruges, som nævnt i #1.


Svar #4
20. marts 2012 af natasjah (Slettet)

tak for hjælpen jeg så ikkw din besked.


Skriv et svar til: differential regning se udregning hjælp haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.