Andre fag

Sidste skoledag

21. marts 2012 af Tenba (Slettet)

Hej alle...
Efter vi har givet de stakkels børn vand osv, skal vi arrengere et afslutningsshow for hele skolen.
Har i evt. nogle idéer til hvad vi kan lave??

Note: Skolen lukker til sommer..


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. marts 2012 af rakijovic

Måske parodier på lærerne? Eller en slags revy, hvor I gennemgår folkeskoleforløbet generelt -- fra den første stave- og skriveundervisning og til niende/tiende klasse (hvor nogle ikke er nået særlig meget længere med stavning og skrivning, hæhæ)?

Da jeg gik i syvende (mener jeg det var), skulle vi også stable et show på benene. Vi var i det socialantropologiske og valgte at belyse forskellen mellem drenge og piger og de (ikke altid ufortjent) stereotypiske forestillinger man har om hvert køn. Fx tænker piger kun på sminke og drenge osv., drenge tænker kun på sport. Piger tænker altid i romantiske baner og drømmer om prinsen på den hvide hest, mens drenge som oftest ikke er så gode til at udtrykke sine følelser (i flg. dem selv har de slet ikke nogen, for rigtige drenge spilder ikke tid på sådan noget p*s) over for det smukke køn, men kun tænker på røv, patter, lækkerhed og, ultimativt, sex. Dette kunne I fedt illustrere som vi gjorde: en dreng som, udklædt til hulemand og med trækølle i hånd, nærmer sig en pige, tiltaler hende med en masse grynt, slår hende bevidstløs og trækker hende væk. (Eller for at udtrykke det lidt småvulgært på sydslavisk vis: najvažnije stvari u životu su ona tri slova P; Pizza, Pivo, Picka! (dén forstod du sikkert, med et efternavn som Terzic!)) ;)

Andre aspekter I kan tage pis på: pigers/kvinders evigheder foran spejlet og deres matematisk morsomme forhold til tid -- en spøgefugl sagde engang at et kvindeligt minut omregnes til rigtig tid gennem at gange med tre, så en kvindes fem minutter er et kvarter i realtid. :D

Eller I kunne vælge at tage pis på alle de ligegyldige realityserier der kører i tossekassen efterhånden -- måske lave jeres egen udgave af et gennemsnitsafsnit af fx Paradise Hotel, hvor I opfinder helt bizarre og absurde replikker fra de "deltagende". Fx kunne I have en Amalie-klon, som sidder og småfilosoferer ad nauseam....fx "hvåffår hedder det København? Jeg mener, lissom...hvåffår sku' man købe en havn? Og hvis vi nu lissom har så'n en finanskriseting, ik, sku vi så lissom ik kalde det Sælgenhavn..og lissom få lidt penge ind i landet. Hallå, det gi'r lissom mening, ik?" :D (Ulempen er at de helt yngste elever måske ikke liiige fatter ironien/sarkasmen i det hele --- så måske er det sikrere at satse på kønsforskellene. Dém kender jo mennesker i alle aldre jo til, dog fra forskellige perspektiver. 

Blot nogle strøtanker. :)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: Sidste skoledag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.