Matematik

Forsikring

24. marts 2012 af blueskar (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hey!

jeg har rigtig meget brug for hjælp til  en opg. som er:

 

den dag Tiki bliver 1 år. tegner Tomas en livsforsikring for den.

forsikringssummen er på 4000 kr.

den årlige præmie er på 14% af  forsikringssummen opkræves 1 gang årligt på Tikis fødselsdag, første gang da forsikringen blev tegnet.

 

spørgsmålet jeg vil have hjælp med er:

1) hvor mange procent udgør nedsættelsen på 800 kr. af de 4000 kr?

2) hvor meget har Tomas i alt betalt i præmie når tiki er blevet 4 åt?

3) hvor gammel er tiki blevet, når det beløb som i alt er betalt i præmie, bliver større end forsikringen.

 

Håber i kan hjælpe mig med disse svar,

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

"Nedsættelsen"

 

- Hvilken nedsættelse - ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

800 er (800 / 4000) * 100 % af 4000 = ?

Årlig præmie = (14 / 100) * 4000 = ?

Efter 4000 / (årlig præmie) = ?  år er der betalt 4000 kr. i præmie

;-)
 


Svar #3
24. marts 2012 af blueskar (Slettet)

det man for at vide er : så ledes. Når tiki bliver 7 år nedsættes forsikringssummen hvert år med 800 kr. præmie beløbet  ændres ikke.


Svar #4
24. marts 2012 af blueskar (Slettet)

Desuden tak fordi du lige gav den hjælpene hånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Det med de 7 år gør, at mine tal ikke passer længere - men jeg fik jo ikke noget at vide fra starten.

Måske kan du alligevel bruge mine råd - ellers må du sige til  ;-)


Svar #6
24. marts 2012 af blueskar (Slettet)

Tak, fordi du egentlig prøvede.

 sorry med du ikke fik det af vide fra starten, opdagede jeg havde glemt at skrive det ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Så du HAR fundet ud af det - ?


Skriv et svar til: Forsikring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.