Matematik

r u m f a n g et a f en k e g le

25. marts 2012 af nickseje (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg er en 7 klasses elev og jeg skal aflevere en opgave imorgen hvor jeg har et problem. svar hurtig 

 

Sprøgsmål: hvordan finder man rumfanget afen  kegle


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2012 af PeterValberg

V = 1/3 · π · r2 · h

hvor h er keglens højde
r er radius på keglen cirkulære grundflade

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
25. marts 2012 af nickseje (Slettet)

Mange tak hvis du vil se alle vores opgaver 

Vedhæftet fil:Hjemmeregning nr 6.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #3
25. marts 2012 af PeterValberg

Det virker da som et interessant opgavesæt, . skulle du løbe i problemer med en af opgaverne, så skriv her på forum, hvad du har forsøgt og hvad problemet er, - så skal jeg nok garantere dig, at der er en eller anden tal-nørd, der svarer.

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
25. marts 2012 af nickseje (Slettet)

hvordan er det nu man regner omkredsen af en cirkel ud :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Cirklens omkreds er

O = 2 · π · r = π · d ,

hvor r er cirklens radius, og d er dens diameter.


Skriv et svar til: r u m f a n g et a f en k e g le

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.